Badrumsrenovering

Allt från kompletta badrumsrenoveringar till mindre reparationer om något gått sönder.  Vi har våtrumscertifikat och alla behörigheter som krävs för att hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Fuktskador förekommer ofta i badrum och det krävs ett stort kunnande för att kunna hantera allt som gör att fuktskador i största möjliga mån undviks.

Försäkringsbolagen har höga krav när det kommer till fuktspärrar och en hållbar struktur vid renovering och du ska så klart inte vara sämre!

Det brukar bli både dyr och en hel del jobb att reparera om vattenskador uppstår vid renovering. Anlitar du oss kan du känna dig trygg med att vi arbetar enligt gällande regler.

Visste du att ett stort antal (ca 80-90%) av badrumsrenoveringar underkänds vid besiktning? Så se till att den som genomfört din badrumsrenovering gör en badrumsbesiktning av en oberoende besiktningsman.

Att renovera badrum är en investering!

En badrumsrenovering är en mycket bra investering för framtiden, dels gör det badrummet med trivsamt men det är även värdehöjande för bostaden i sig.

Låt oss ta del av dina idéer så kommer vi gärna med tips för att för att förverkliga ditt nya badrum.

Tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag.